Valparna 6 veckor

Nu äntligen kan vi alla vara ute. Valparna är nu så pass stora så de har fått komma ut och känna på friska luften.
Jag hann inte uppdatera då de blev 5 veckor men redan då för en vecka sedan fick de komma ut och som de njöt. Det är mycket spring i de små benen.

Även Molli verkar njuta nu då valparna blir lite mer fria. För att inte tala om lektant Cocos som bägge valparna älskar att jaga. Keso håller avståndet och är inte alls glad för de små.

Utveckligen går framåt fort och de vill ha nya saker att upptäcka hela tiden.
Kitt är väldigt framåt och inte rädd för något. Tuff, framåt och väldigt självständig skulle jag säga. Hasse är mer försiktig och tar lite tid på sig, men absolut inte rädd utan efter lite betänketid så kommer han också med på alla upptåg. Brottas med varandra gör de, tuffa tag från bägges sida och morra kan de göra.
Annars undrar vi ibland om det är fiskmåsar som vi fått för om de inte släpps ut fort nog från sin hage då de vaknar så låter de oss veta att de lever :)

De äter nu egen mat, uppblött torrfoder, med god aptit. Fortsatt ger Molli dem lite di. Hon vill inte ligga ned hos dem men står så fint att de kommer åt ändå. Lite lustig att se. Klart med de piraye-tänderna så är hon nog försiktig.

Bjuder på massor av bilder. Först lite individuella bilder.
Kitt, vår stora maffiga tik, Skumparps Knight Rider, lite drygt 3 kg väger hon redan

Vårt charmtroll Hasse, Skumparps Don’t Hassel The Hoff, vägde idag 2100g. En mer normal vikt kanske för en 6 veckors cockervalp. Men aptiten är det inget fel på.

På bilderna kan man tro det är lätt att få dem att stå men så är det inte kan jag berätta. Det gäller ha en snabb fotograf som vet vad han skall göra ;) Robert gör ett super jobb och han har blivit luttrad vid detta laget.
Lite blandade bilder kommer här nedan: