Tvååker 2 dagars show, Hallands Kennelklubb

Vet ej var tiden försvunnit men jag har inte hunnit uppdatera på så låååång tid.

Men äntligen har det varit utställning för Cocos och Keso igen. Det var åtskilliga månader sedan och det tog ett tag att få dem iordning.
Hallands Kennelklubb har årligen sin 2 dagars show i Tvååker som vi gärna besöker. Utställningen var lagd 7-8 juli, en vecka innan vår semester började och av någon anledning på fredag – lördag. Det blev lite trix med jobbet och mycket bytande av turer. Men allt ordnar sig om man bara vill…

Torsdag em körde vi upp med vår fullpackade bil och husvagn. Inte lätt nu att få plats med packning och 4 hundar. Tur är att Hasse är så liten fortfarande.
Väderprognosen hade jag haft koll på så långt innan det bara gick. Regn vill vi ju inte ha, inte så lätt med en pälsras som kräver både fön och borstning för att få presentabel… Men vi hade superbra väder. Fredagen var väldigt varm, lite småregn på kvällenoch lördagen var skaplig med bara små sommarskurar och lite moln blandat med sol under dagen. Vi ska inte klaga….

Fredag: Internationel utställning och Cocker Spaniel dömdes av  Gatica Gomez Mariano från Chile, en sådan mjuk och vänlig person, inget ont ord från honom. Allt kritik var lämnad i en positiv anda. Keso fick excellent och placerade sig 5:a i öppen klass.
Cocos var i en så stor öppenklass för tikar (som vanligt) hon med fick en super bedömning och tog sig vidare i första urvalet men hamnade på en hedervärd 5:e plats hon med. Massor av fina tikar på plats var det.

Fredagens bilder:

Lördagens show dömdes av Kari Granaas Hansen från Norge. Keso skötte sig om möjligt ännu bättre och visade upp sig supersnyggt. Men det räckte bara till excellent och ingen placering i klassen. Cocos tog sig till 5e plats i sin  mega stora öppen tikklass idag med. Kan inte annat än var så superstolt och glad över våra insatser.