CockerSydväst cockershow

Så har vi avklarat årets utställning. Både jag och Robert är ju engagerade i vår lokala cocker klubb, Cocker klubben Sydväst. Varje år runt juli-augusti har vi en inofficiell utställning.
Detta året hade vi bjudit in rasspecialist Dusko Piljevic, Kennel Gallinagos från Serbien. Spännande då det var hans första gång i Sverige för att döma Cocker. Vi hade fått in 61 anmälda cockrar och det är vi mycket nöjda med.
Mycket arbete ligger både före- under- och efter utställningen. Men nu är den över och det tog ett par dagar att vila ut. Men allt flöt på bra och jag tror nog alla var mycket nöjda med dagen och vi fick perfekt väder. Lagom med sol och lagom med vind så hundarna inte blev för varma.

Jag kan stolt säga att vi var första cockerklubben i Sverige som livestreamade (nästan) hela showen. Allt ligger kvar på Youtube för er som vill titta. Länk hittas via Cockersydväst hemsida. Allt genomfört av Robert ,  Noas.se

Jag ställde ut Cocos och Keso och de fick mycket fin kritik. Båda fick excellent och Keso placerade sig 2a i öppenklass.