Malmö Internationella 1 april 2018

Så var årets första och kanske största utställning för oss över. Malmö Internationella som anordnas av Sydskånska Kennelklubben är ett självklart besök för oss då vi bor 5 minuter därifrån.
Har så sett fram emot denna och förberedelserna har varit långa här hemma. Äntligen tycker jag att jag fått till det med trimningen och blev faktiskt riktigt nöjd med mig själv. Cocos har fällt en del sedan sitt sista löp så hennes päls är rätt lätt, medans Keso har kvar en tjock härlig svart glansig päls. Inte helt lätttrimmad men jag tycker det är roligt även om min ena armbåge ömmar lite efter ett par timmar…

Nästan 80 cockrar var anmälda så det var en hel del vackra hundar på plats. Domare för dagen var Stephanie Walsh från Irland, och hon var ett nytt ansikte för oss. Hon tog sig väldig tid att känna igenom alla hundar mycket grundligt och kanske inte våra hundar föll henne i smaken för det var sådär resultat.

Keso gick i öppenklass och de var 10 stycken. Han fick excellent och en 3:e placering i klassen men utan CK. Lite synd tycker jag för han rörde sig så snyggt och har verkligen utvecklats till det bättre.
Cocos gick i en mega – öppen klass för tikar, hela 18 stycken var de. Hon fick VG och det var hennes allra första VG. Aldrig tidigare har hon fått detta…men, men någon gång skall vara den första. Kan inte heller här helt hålla med om bedömningen men vi lär oss mer för varje gång.

Vår charmör Hasse var såklart med som maskot och han trivdes som fisken i vattnet. Han promenerade runt alltid lika glad och obekymrad som han är. Älskar att upptäcka saker och att få vara med.

Bjuder på 2 stora galleri. Svårt att välja ut bland alla bilder…Tack Robert för att du alltid ställer upp och tar massor med bilder <3

Cocos eget galleri nedan:

Hasse är såklart med och myser: