Dräktig 6 veckan

Idag går Molli in på sin 6:e dräktighets vecka. Inte klokt vad tiden går fort och nu börjar det närma sig med stormsteg. Det är så spännande och jag längtar till att få se vad som kommer ut. Fast jag varit med om många, många förlossningar på alla katterna under årens lopp så känns detta lite nytt.

Veckan som gått har det hänt en hel del. Molli växer och breddas. Hon är bara intresserad av mat, mat och sin ben i alla dess former. Svårt att avgöra hur mycket jag skall öka fodermängden. Molli blir aldrig nöjd. Har inte alls under hennes dräktighet kunnat se någon form av illamående utan bara hunger :)

Vikt: 13,8 kg (+1,7kg tot)
Bröst: 61 cm (+5cm) svårt mäta tycker hon ökat så mycket över ryggen
Midja: 53 cm (+9 cm)

Dagarna består av mycket vila och promenader. Ibland korta, ibland längre. Igår var det tvärstopp och Molli skulle vända efter 200m. Fast jag tror det är matskålen som lockar. Kan ju missa lite mat om hon är borta för länge.
Molli vill gärna vara med och leka då här kommer folk hit eller vi är borta, men jag märker på henne att hon inte orkar så långa stunder.

Vi måste också passa på att säga GRATTIS till SE U(u) CH Ying Yang Made In Austria. Toni, pappan till Mollis valpar har i helgen blivit Champion. Stort grattis Malin!!

Dag 41 (6v)_007

Dessa ben som tidigare ratats äts nu upp i ett nafs.

Dag 41 (6v)_005

Vila i skuggan är skönt !!

Dag 41 (6v)_003

Svårt få en bra bild på hur bred ryggen är, men det syns tydligt.

Dag 41 (6v)_012

Juverna/spenarna har ökat i storlek markant. Nu är det ingen tvekan hon är dräktig.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *