Inse fakta…

..hur ledsamt det än är så får vi nog inse faktum. Molli är med all sannolikhet inte dräktig. Imorgon är den 63:e dagen och tilltänkt födelsedag. Men denna damen verkar inte bära på några valpar. Hon har lurat mig helt. Häromkvällen var hon så orolig, bäddade i sin valplåda eller i våra sängar, hässjade och verkade som hon skulle föda. När hon började bära runt sina leksaksdjur så ringde det en klocka hos mig. Detta verkar som ett klart fall av skendräktighet, men vad vet jag egentligen. Läser massor hur det kan vara med ej varit med om det själv tidigare.

Jag är evigt tacksam för Mollis uppfödare. Ingela kom hit igår och kollade, och hon tror inte Molli är dräktig. Nu ser jag det också. Vikten har ju inte ökat så mycket och det kan nog bero på allt gott och extra mat hon fått. Nu kommer det bli massor av motion under våren för att komma i topptrim.

Mest ledsen är nog jag. Har ju gått och väntat i 9 veckor och sett fram emot detta så mycket. Vi får ta nya tag längre fram i år. En som inte är bekymrad är en vacker svart dam som nu får härja fritt ute i snön.

2014-01-30 006

2014-01-30 013

2014-01-30 015

2014-01-30 016 -“Finns det något roligare så säg…”

3 thoughts to “Inse fakta…”

    1. Tack Ingela !
      Visst är Molli viktigast och vi har glömt allt just nu. Nya tag planeras. Säkert lärde jag mig lite av denna tiden. Nu ska vi njuta av den stundande våren.
      Kram !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *