Trimning på egen hand…

Inför vår senaste utställning var det dags för mig att försöka mig på att trimma Molli själv. Det är minsann inte så lätt. Jag lusläste allt jag hittade via nätet och cockerbladet, samt så har jag ju varit med när Ingela trimmat Molli de andra gångerna. Jag vill så gärna lära mig. I det stora hela vet jag och gör rätt (tror jag):)

Det är slutfinish och det där lite att trolla med trimming som jag inte kan. Svårt för front- och bakparti. Molli hon är så snäll och står stilla hela tiden. Vi trimmar ute hos katterna i deras hus. En liten Nacho-kille vill så gärna också bli kammad och trimmad. Han gillar dessutom Molli väldigt mycket :)

Det slutade med att Ingela fick ta fram saxen på utställningen och ta extra ! Jag fort sätter öva här hemma.

    

    

    

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *