Andra veckan passerat

Idag blir valparna 2 veckor, och det är så skönt att allt flyter på som det ska. Visst är jag lite orolig mellan varven men det är nog inte befogat. Cocos är så duktig på att ta hand om de små. Även om jag märker att hon vill gärna ha mig med.
Nu lämnar hon dem nu lite längre stunder. Hon är nyfiken på vad vi sysslar med på andra ställen i huset.
Cocos verkar inte alls irriterad eller arg på de andra hundarna vi har. Hennes mor Molli var ju extremt vaktande på det viset.
Ingen av de andra får komma in på valprummet men de får gladeligen stå och titta in genom grinden, och när Cocos går ut blir hon bara glad att möta de andra och inga sura miner.

Valparna växer för varje dag. De har nu dubblerat sin födelsevikt allihopa, det gjorde de på dag 9 – 11.
Allas små ögon är öppna, i små små springor ser man deras underbara glittriga ögon.
Många av dem små har redan börjat kissa och bajsa själva, knappt kan de gå men tultar bort en bit och sitter och gör sina små behov. Konstiga saker man glädjs över ;)
Valparna trivs verkligen som en grupp, de ligger ännu ihopa samlade alla. Ingen som utmärker sig på något vis. Väldigt lugna och fina alla. Visst hane med grå halsband kanske är den avvikande då, han är så svår att väga, vill helst inte vara med på den behandlingen… I nuläget är han störst, tätt följd av rosa tik.

Får se om jag lyckas att ta enskilda 2 veckors bilder på dem…