MyDog 2020

Då är årets första och största utställning avklarad. En hel del förberedelser innan , dels med att skaffa hundpassning till Molli och Hasse samt trim och så av de tre som skulle med. Sedan jul och nyårsfirande ovan på det, och en megaförkylning som knappt ville ge med sig.

Vi hade slagit på stort och bodde på Gothia Towers båda utställningsdagar. Det gick jättefint med hundarna även om de var väldigt uppspelta och lät alla andra höra att vi fanns på plats. De fick uppleva storstadspulsen med massor av trafik och folk då vi tog en lång promenad i centrala Göteborg. Tiffany fick gå på restuarang två kvällar i rad och alla fick sova i hotellsängen :)

Det var en mycket stor utställning ca 2000 hundar varje dag i 4 dagar. Det var otroligt många cocker spaniel, drygt 95 anmälda båda dagar. Klasserna var stora och många fina hundar var på plats. Våra hundar skötte sig så fint och blev uppskattade av många, dock inte av domarna. Kritikerna var sådär, ok på fredagen men inte så roliga på lördagen. Hade uppskattat om de satt en rasspecialist på vår ras, speciellt då det är en sådan här stor utställning….

Tiffany kunde inte gjort bättre ifrån sig. Hon strålade och flög fram över golvet. Jag är bara så stolt över henne, hon fick även representera vår fina ras i CockerKlubbens rasmonter ett par timmar på lördageftermiddagen. Malin Johansson( Tiffanys “morfar”) lånade henne en stund.

Ett stort galleri med blandade bilder från helgen.
Först ut Cocos på fredagen. Tyvärr pajade vårt Sd-kort i kameran så alla bilder tagna innan på Keso o Tiffany har inte gått att rädda :(
Vi deltog även med uppödaregrupp på fredagen. Här fick vi hjälp av Ebba och Ingela samt Jessika som så snällt ställde upp. Vi fick en 4:e plats med Hp, av 4 fina grupper.

Dag 2 är alltid lite seg och man är lite trött. Men jag måste säga att hundarna var återigen så duktiga och kunde inte gjort bättre ifrån sig. Alla våra 3 visade sig till sitt bästa och Ebba- Skumparps Night Rider med Ingela Andersson var superduktiga idag. Så stolta över er !!

Keso var lite lite låg kanske. Han reagerade på golvet i  hallen och som döljde luckor som lät slamrigt och högt då man råkade springa på dem. Han blev skrämd helt enkelt och minnet hos en hund är minsann “bra”.