Valparna 7 veckor

Tiden bara flyger fram och jag hinner inte med allt…Imorgon blir våra små valpar redan 7 veckor och det dröjer inte många dagar innan de första börjar flytta till sina nya hem. Jag vet att så många ser fram emot de dagarna. Det känns verkligen skönt att vi hittat så fina hem till valparna.
Vädret de senaste dagarna har bjudit på sol och riktigt vårväder. Så skönt att de små nu kan vara ute mer under dagarna. De rusar runt i hagen som Robert fixat till dem ute. Massor av besök har vi nästan dagligen, valpköpare, grannar, vänner och släkten. Alla vill träffa hundarna och det tycker vi är bra, massor av socialisering.
Lite trött är man men det får vi ta, det är mysiga dagar.

Utveckling går i samma tempo, väldigt fort. Valparna växer och utvecklar sina personligheter. Fortsatt är de väldigt jämna alla och alla är lika framåt och busiga. De biter varandra och drar varandra hårt i öronen. Ena gången är det den ena som skriker högt på hjälp och nästa gång så är det den som attackerar ett  av sina andra syskon …..hihihih

Kanske bara Tiffany då som vi bestämt att behålla hon utmärker sig som den vildaste kanske. Hon älskar ju Hasse redan och de är bästa kompisar och hon tar varje chans som finns att rymma ut i huset. Ett par gånger nu har jag hittat henne i vårt stora rum, fast de är i sin stora valphage, vet inte men hon måste klättra över grinden och den är ändå ganska hög. Senaste stå bilder jag försökte ta var ju dömt att misslyckas med henne. Jag vågade helt enkelt inte släppa henne på trimbordet. Hon var vild och samarbetade inte alls…..I like her !!! kanske en anledning jag fastnade så för henne, hon är mycket rättfram, och nu också påhittig och busig, så glad hela tiden. Hon har ett sätt som bara går rakt in i hjärtat på oss <3. Sedan har hon dessutom en mycket kompakt, bastant kropp som ser lovande ut.

Nu bildkavalkad. Först ut:

Skumparps This Is Me (Tiffany)

Skumparps I’m Meant To Be (Sally)

Skumparps Make Your Own Magic (Meya)

Skumparps Natural Born (Semla)

Skumparps Diamond Maker

Skumparps Make Me A Diamond (Harry)

Skumparps Make A Bust (Buster)

Skumparps Make Believe