Valparna 3 veckor

Ännu en vecka har passerat så fort, och idag blir valparna 3 veckor. Så mycket händer nu i deras utveckling och det är så roligt att se.
Fortfarande är det ganska lugnt. De sover mycket men deras vakna stunder blir lite längre och mer livliga, samt en något högre ljudnivå..
I lördags var det dags för dem att flytta ner från valplådan och få lite större utrymme samt vara med oss i vardagsmiljön. De har fått sin lilla hage i vårt grovkök som ansluter mot vårt kök. Här kan de höra oss hela tiden och få en massa intryck. Först byggde vi större hage men minskade den något då de ännu är ganska små, men den kommer nog behövas byggas ut efterhand tror jag.

De växer i en rasande fart fast de är så många. Cocos är så duktig att ta hand om dem och ligger hos dem ofta. Igår var det premiär för avsmakning av uppblött torrfoder. De har för någon dag sedan smakat rå köttfärs och det var smaskens. Ingen tackade nej till torrfoder heller. Vi trappar upp långsamt för jag tror en del hade ätit mycket mer än vad som bjöds. En del tog hela fingret också :)

De är bara så ljuvliga ALLA, jag förundras över att de är så jämna i utseende, ingen sticker ut ännu, svårt att få någon favorit då alla är lika fina !!