Cocker Sydost Mörrum

I lördags var det CockerShow hos CockerSydost. En mycket trevlig utställning som vi aldrig besökt innan. Hela 38 cockrar var anmälda.
Vi hade endast med oss Tiffany~Skumparps This Is Me~. Drygt 8 månader gammal är vår lilla tjej och hon växer som bara den, hon mognar för varje dag som går.
Jag har kämpat med hennes päls som nu har släppt till det mesta men det återstår på ben och front som ej släppt riktigt. Jag skyndar långsamt :)

Detta året hade CSO bjudit in domare Mrs Christine Pearce, Miska Kennel från England. Alltid lite extra roligt med en domare från hemlandet och få en bedömning av en rasspecialist. Tiffany fick en sådan fin kritik som lyder :
“Beautiful Bl & Tan. So well presented. Gentle expressive head. Clean throat. Coat condition is outstanding! Adequate rib. Nice rear angulation. True movement. Needed time to settle on move to show merry action which she has. Best puppy 6-9 months!” 

Vi blev sååå glada och stolta att hon blev Best In Show Valp 6-9 månader.

Lite senare under dagen fick även Robert prova på detta med att ställa ut. De anordnade barn-med-hund men det fanns inga anmälningar så det blev Gubbe-med-hund och här var det till slut många som ställde upp och alla tyckte det var så roligt.

Robert och Tiffany slog till och vann !! Wohooo! De var så duktiga båda två.